Urządzenia i Akcesoria
Quark-Eiweißbrot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
20 Scheiben
Składniki
-
Eier5
-
Magerquark500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Haferkleie (siehe Tipp)200 g
-
Haferflocken, zart100 g
-
Leinsamen30 g
-
Backpulver (15 g)1 Pck.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
7 g
Kalorie
417 kJ /
99 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Low Carb Laugenbrötchen
1 godz.
Protein-Cookies
30 min
Leinsamenbrot
2 godz. 30 min
Möhren-Curry-Brot
1 godz. 30 min
Low Carb Soja-Mohn-Brot
2 godz.
Low Carb Mandel-Cracker
40 min
Mandel-Joghurt-Brot
1 godz. 20 min
Low Carb Zucchini-Brot
1 godz. 30 min
Erythrit-Schoko-Aufstrich
5 min
Low Carb Nuss-Brot
1 godz. 30 min
Low Carb Thunfischpizza
1 godz.
Low-Carb-Brötchen
1 godz.