
Urządzenia i Akcesoria
Gelato al Parmigiano reggiano
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz. 40 min
8 porzioni
Składniki
Gelato al Parmigiano reggiano
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)300 g
-
di latte intero100 g
-
di panna (min. 30% di grassi)400 g
-
di zucchero30 g
Terminare la preparazione
-
di pepe nero macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
347.5 kcal /
1453.9 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
29.2 g
Węglowodany
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Brivido salato
5 Przepisów
Włochy
Włochy