Gelato al Parmigiano reggiano

Gelato al Parmigiano reggiano

4.3 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz. 40 min
8 porzioni

Składniki

Gelato al Parmigiano reggiano
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
    300 g
  • di latte intero
    100 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    400 g
  • di zucchero
    30 g
Terminare la preparazione
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 347.5 kcal / 1453.9 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 29.2 g
Węglowodany 6.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...