Urządzenia i Akcesoria
Stroscia di Pietrabruna
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
8 porzioni
Składniki
-
500 g di farina tipo 00
-
1 limone la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
-
10 g di lievito in polvere per dolci
-
125 g di zucchero
-
250 g di olio extravergine di oliva
-
120 g di vino dolce tipo vermut o Marsala secco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.3 g
Kalorie
2380 kJ /
569 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
665 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bonèt
2 godz.
Bagna cauda
35 min
Antipasto piemontese
25 min
Zabaione
15 min
Martin sec al Barolo
4 godz. 30 min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40 min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Budino uova e latte al caramello
1 godz. 30 min
Fonduta
8 godz. 20 min
Semolino dolce
1 godz.
Semifreddo allo zabaione
12 godz. 15 min