Urządzenia i Akcesoria
Stroscia di Pietrabruna
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
8 porzioni
Składniki
-
500 g di farina tipo 00
-
1 limone la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
-
10 g di lievito in polvere per dolci
-
125 g di zucchero
-
250 g di olio extravergine di oliva
-
120 g di vino dolce tipo vermut o Marsala secco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.3 g
Kalorie
2380 kJ /
569 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
665 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bagna cauda
35 min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Zabaione
15 min
Bonèt
2 godz.
Pandolce genovese
1 godz. 30 min
Semifreddo allo zabaione
12 godz. 15 min
Biscotti al profumo di arancio
2 godz.
Panissa
45 min
Crumble ai marron glacé
45 min
Zabaione caldo al passito
15 min
Brandacujun
45 min
Antipasto piemontese
25 min