Urządzenia i Akcesoria
Stroscia di Pietrabruna
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
8 porzioni
Składniki
-
500 g di farina tipo 00
-
1 limone la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
-
10 g di lievito in polvere per dolci
-
125 g di zucchero
-
250 g di olio extravergine di oliva
-
120 g di vino dolce tipo vermut o Marsala secco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.3 g
Kalorie
2380 kJ /
569 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
665 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zabaione
15 min
Vitello tonnato
24 godz. 45 min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 godz.
Pandolce genovese
1 godz. 30 min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Mini bonet
2 godz.
Cappon magro
4 godz. 30 min
Bonèt
2 godz.
Antipasto piemontese
25 min