
Urządzenia i Akcesoria
Soufflés de chocolate
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 unidades
Składniki
-
de mantequilla a temperatura ambiente para engrasar10 g
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos120 g
-
de agua40 g
-
de vainilla líquida½ cucharadita
-
yemas de huevo4
-
claras de huevo (180 g)5
-
de azúcar (y algo más para espolvorear)50 g
-
de sal1 pellizco
-
cacao puro en polvo (opcjonalnie) para espolvorear
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
247 kcal /
1030 kJ
Białko
7.19 g
Tłuszcz
13.02 g
Węglowodany
25.15 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania