Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de mantequilla a temperatura ambiente para engrasar
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 40 g de agua
- ½ cucharadita de vainilla líquida
- 4 yemas de huevo
- 5 claras de huevo (180 g)
- 50 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
- cacao puro en polvo para espolvorear (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1030 kJ / 247 kcal
- Białko
- 7.19 g
- Węglowodany
- 25.15 g
- Tłuszcz
- 13.02 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Postre de bizcocho y crema de queso
30min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 50min
Milhojas de chocolate y nata
2 Std. 30 Min
Brownie rápido
25min
Volcán de chocolate
15 Min
Minisoufflés de chocolate y muesli crujiente
20 Min
Mississippi mud cake
50min
Pie de chocolate y merengue
10 Std.
Cheesecake de vainilla horneado
13h 20min
Muffins de Navidad
1小时
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1 Std. 10 Min
Tarta de chocolate
40min