Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de mantequilla a temperatura ambiente para engrasar
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 40 g de agua
- ½ cucharadita de vainilla líquida
- 4 yemas de huevo
- 5 claras de huevo (180 g)
- 50 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
- cacao puro en polvo para espolvorear (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1030 kJ / 247 kcal
- Białko
- 7.19 g
- Węglowodany
- 25.15 g
- Tłuszcz
- 13.02 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de chocolate y leche condensada
1h 25min
Florentinos
1h 15min
Brownie rápido
25min
Volcán de chocolate
15min
Chocolate whoopie pies con crema de avellana
40min
Minicakes de lima y limón
50min
Trufas de chocolate negro
4h 30 min
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20 min
Galletas damero
1h 5min
Muffins con pepitas de chocolate
1h
Tarta de chocolate
40min
Galletas con pepitas de chocolate
50min