Judías verdes con patata y butifarra

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • 40 g de aceite de oliva
  • 400 g de butifarra blanca en trozos de 3 cm
    400 g de chorizos criollos, en trozos de 3 cm
  • 200 g de cebolla en gajos
  • 250 g de judías verdes frescas en trozos de 3 cm
  • 750 g de agua
  • 1 pastilla de caldo de verduras
  • ½ cucharadita de sal
  • 500 g de patatas chascadas en trozos de 2-3 cm

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 937.8 mg
Białko 14.9 g
Kalorie 1690 kJ / 403 kcal
Tłuszcz 27.8 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Węglowodany 24.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...