Urządzenia i Akcesoria
Mexican Quinoa Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
quinoa180 g
-
olive oil45 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
water700 g
-
red pepper diced (1 cm) (approx. 100 g)1
-
orange pepper diced (1 cm) (approx. 100 g)1
-
tinned black beans (drained weight)420 g
-
tinned sweetcorn (drained weight)200 g
-
spring onions sliced (2 mm)4
-
avocado diced (1 cm)½
-
cider vinegar30 g
-
honey20 g
-
lime juice30 g
-
fresh coriander leaves only, plus 6 sprigs for garnishing10 g
-
fresh jalapeño chilli halved, deseeded1
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
English mustard½ tsp
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.8 g
Kalorie
1571 kJ /
374 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Węglowodany
43.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min