肉糜蒸蚕豆

肉糜蒸蚕豆

3.3 3 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    10 克
  • 20 克
  • 豆豉
    2 汤匙
  • 新鲜辣椒 切片
    10 克
  • 猪肉肉糜
    100 克
  • 蘑菇 切片
    150 克
  • 蚕豆
    300 克
  • 500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 17.591 g
Kalorie 876 kJ / 209 kcal
Tłuszcz 7.963 g
Błonnik 5.468 g
Węglowodany 17.479 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...