Tomatenstrudel mit Reis

Tomatenstrudel mit Reis

4.2 856 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Basilikum abgezupft
    ½ Bund
  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Knoblauchzehe
    1
  • Frischkäse
    100 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Zitronensaft
    5 g
  • Cherry-Tomaten halbiert
    300 g
  • Blätterteig aus dem Kühlregal (275 g)
    1 Pck.
  • Ei verquirlt
    1
  • Wasser
    1200 g
  • Reis
    150 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 15 g
Kalorie 2890 kJ / 690 kcal
Tłuszcz 36 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 73 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...