Urządzenia i Akcesoria
Tomatenstrudel mit Reis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Basilikum abgezupft½ Bund
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehe1
-
Frischkäse100 g
-
Tomatenmark20 g
-
Salz2 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zitronensaft5 g
-
Cherry-Tomaten halbiert300 g
-
Blätterteig aus dem Kühlregal (275 g)1 Pck.
-
Ei verquirlt1
-
Wasser1200 g
-
Reis150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15 g
Kalorie
2890 kJ /
690 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tomaten- Liebe
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Nudel-Tortilla
30 min
Veggie-bubble-up-Pizza
2 godz.
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 min
Gemüse-Kopenhagener
45 min
Tomatengnocchi mit Pesto
1 godz.
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2 godz.
Family-Topf
35 min
Zucchini-Käse-Lasagne
1 godz.
Couscous-Möhren-Patties
45 min
Mediterrane Klößchen
30 min
Zucchiniröllchen in Tomatenrahm
1 godz.
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35 min