Urządzenia i Akcesoria
Potato and Rosemary Focaccia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
barley malt extractsugar1 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
extra virgin olive oil for greasing
-
fine sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)250 g
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.3 g
Kalorie
2719 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
5.4 g
Węglowodany
106.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Ricotta Ravioli
1 godz. 30 min
Mini Oregano Focaccias
3 godz. 40 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2 godz. 20 min
Thai Mussels
25 min
Mushroom pie
1 godz. 40 min
Cinnamon and Date Twists
50 min
Curried Panini Bread - Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Onion Focaccia
3 godz. 20 min
Pain d'Epi
2 godz. 40 min
Chorizo Bread
1 godz. 30 min
Tomato Focaccia
3 godz.