Kokos-Kirsch-Kompott mit Minzpesto

Kokos-Kirsch-Kompott mit Minzpesto

4.2 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 Portionen

Składniki

Kirschkompott
  • Sauerkirschen (á 700 g)
    2 Gläser
  • Kokosmilch (á 400 g)
    2 Dosen
  • Zucker
    90 g
  • Speisestärke
    50 g
Minzpesto
  • Limetten unbehandelt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
    2
  • Zucker
    40 g
  • Minze abgezupft
    1 Bund
  • Pistazien, ungesalzen, geschält
    80 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 364 kcal / 1516 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 43 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...