鮮蝦韭菜水餃

鮮蝦韭菜水餃

4.8 17 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
120 個

Składniki

  • 韭菜 切小段(約1公分)
    130 克
  • 韭黃 切小段(約1公分)
    400 - 500 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 切塊
    60 克
  • 90 克
  • 豬絞肉
    600 克
  • 蝦仁 切小丁
    300 克
  • 薄鹽醬油
    45 克
  • 香油
    3 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¾ 茶匙
  • 水餃皮 (約2斤)
    120 張

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Sód 94.2 mg
Białko 1.9 g
Kalorie 152.2 kJ / 36.4 kcal
Tłuszcz 0.9 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Węglowodany 5.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...