Urządzenia i Akcesoria
白菜豬肉蒸餃
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
32 個
Składniki
餃子皮
-
油 可多備一些刷油用1 大匙
-
水 可多備一些150 克
-
麵粉 (中筋麵粉)300 克
-
鹽¼ 茶匙
白菜豬肉餡
-
高麗菜 切塊400 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
豬絞肉350 克
-
水530 克
-
醬油20 克
-
10 克 清酒米酒10 克
-
糖½ 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
-
純芝麻油 (15克)1 大匙
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
3 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan