Urządzenia i Akcesoria
香菇菜包
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
15 个
Składniki
面皮
-
干酵母粉 (2平茶匙)6 克
-
糖10 克
-
水 (见要诀)170 克
-
中筋面粉300 克
内馅
-
青菜 洗净600 克
-
干香菇 提前泡发30 克
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
糖20 克
-
生抽5 克
-
麻油50 克
制作
-
水 蒸煮用500 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
204.1 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
513.9 kJ /
122.9 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
19.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
基础中式面点
10 Przepisów
Chiny
Chiny