香菇菜包

香菇菜包

4.4 21 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
15 个

Składniki

面皮
  • 干酵母粉 (2平茶匙)
    6 克
  • 10 克
  • (见要诀)
    170 克
  • 中筋面粉
    300 克
内馅
  • 青菜 洗净
    600 克
  • 干香菇 提前泡发
    30 克
  • (约1茶匙)
    5 克
  • 20 克
  • 生抽
    5 克
  • 麻油
    50 克
制作
  • 蒸煮用
    500 克

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 204.1 mg
Białko 3.5 g
Kalorie 513.9 kJ / 122.9 kcal
Tłuszcz 3.7 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 19.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...