Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
-
2
cucharaditas de levadura de panadería deshidratada instantánea
lub 20 g de levadura prensada fresca - 500 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de copos de avena
- 30 g de semillas de sésamo
- 30 g de semillas de lino
- 30 g de pipas de girasol
- 30 g de pipas de calabaza
- 30 g de semillas de amapola
- 30 g de miel
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 632.6 kJ / 151.3 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 22.1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Pan de molde integral con espinacas
1 Std. 40 Min
Pan integral al vapor
2j
Pan integral con muesli
4 Std.
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40 min
Pan de nueces
3h 45min
Panecillos integrales con nueces y muesli
40 min
Pan de molde con semillas de amapola
2j 10 menit
Pan integral con harina multicereales
3j 50 menit
Pan de molde
3sa
Pan integral de molde
3sa
Pan de molde con espinacas y pipas de calabaza
3sa
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15 min