Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de agua
- 170 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 25 g de miel
- 20 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar el molde)
- 350 g de harina integral
- 50 g de harina de trigo (y un poco más para espolvorear)
- 15 g de salvado de trigo
- 10 g de semillas de lino
- 25 g de pipas de girasol
- 10 g de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 662.2 kJ / 158.4 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 24.2 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Błonnik
- 3.4 g
Alternatywne przepisy
Pan de molde
3h
Pan integral al vapor
2u.
Hogaza integral
5h
Pan de molde integral con espinacas
1h 40min
Pan integral con harina multicereales
3u. 50min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15min
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2sa 40 dk
Pan integral con muesli
4h
Cookies de avena con harina integral y miel
45 min
Pan de cinco semillas
1h 50min
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min