Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de dátiles sin hueso
- 150 g de cerveza negra
- 150 g de agua mineral
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina integral
- 10 g de sal
- aceite de oliva
- 1 cucharada de semillas de sésamo
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 861 kJ / 22 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 326.8 mg
Alternatywne przepisy
Pan integral
3h
Pan integral de semillas
2 Std. 50 Min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1h
Pan integral con muesli
4 Std.
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2 Std. 40 Min
Pan de nueces
3 godz. 45 min
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8h 10min
Pan rústico de cúrcuma
9 godz. 30 min
Pan integral de molde
3h
Pan integral de espelta y centeno
2 godz. 15 min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 godz. 15 min
Pan de cinco semillas
1 Std. 50 Min