Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 210 g de harina de trigo
- 340 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 300 g de harina de fuerza
- 10 g de cúrcuma molida
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 7283 kJ / 1742 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 367.6 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Błonnik
- 18.9 g
Alternatywne przepisy
Barras de trigo y espelta con masa madre
21h
Pan integral al vapor
2h
Pan integral con muesli
4h
Pan de nueces
3h 45min
Panecillos con semillas de amapola
2 Std. 40 Min
Pan de maíz (Broa de milho)
3 Std. 30 Min
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8h 10min
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min
Pan de espelta
2u. 20min
Pan integral de molde
3 Std.
Pan integral de espelta y centeno
2h 15 min.
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15 min.