
Urządzenia i Akcesoria
Pizza genovesa de cebolla
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porciones
Składniki
-
150 g de agua
-
20 g de aceite
-
10 g de levadura prensada fresca
-
300 g de harina
-
1 cucharadita de sal
-
200 g de queso Emmental, rallado
-
2 cebollas grandes en aros finos
-
1 pizca de pimienta negra recién molida
-
1 cucharadita de azúcar
-
1 cucharadita de orégano seco
-
aceite de oliva extra virgen para rociar
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
354 kcal /
1482 kJ
Białko
15.5 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
41.7 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk