Urządzenia i Akcesoria
Bannock
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni
Składniki
-
125 g di farina manitoba
-
5 g di bicarbonato di sodio
-
½ cucchiaino di sale
-
15 g di strutto
-
90 g di acqua
-
olio extravergine di oliva q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porzioni
Sód
1369 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
3688.6 kJ /
881 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
102 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Taralli alla pizzaiola
45 min
Focaccine fantasia
2 godz. 5 min
Schiacciata integrale ai pomodori
45 min
Crostini di pane con tapenade
25 min
Piadine di patate
9 godz. 25 min
Pizza alle zucchine
1 godz. 45 min
Fazzoletti Jôf Fuart
2 godz. 30 min
Panini alle noci e mandorle (per 2 persone)
1 godz. 40 min
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Bottoncini con wurstel
5 godz.
Focaccia veloce in padella
40 min