Urządzenia i Akcesoria
Bannock
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni
Składniki
-
125 g di farina manitoba
-
5 g di bicarbonato di sodio
-
½ cucchiaino di sale
-
15 g di strutto
-
90 g di acqua
-
olio extravergine di oliva q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porzioni
Sód
1369 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
3688.6 kJ /
881 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
102 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane di patate
3 Std.
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pizza assettata
1 Std. 45 Min
Bretzel (di Luca Montersino)
3 Std.
Focaccia alla crema di formaggi
2 Std. 10 Min
Focaccia veloce in padella
40 Min
Polka (pane francese)
5 Std.
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Focaccia alle olive
2 Std.