Urządzenia i Akcesoria
Bannock
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni
Składniki
-
125 g di farina manitoba
-
5 g di bicarbonato di sodio
-
½ cucchiaino di sale
-
15 g di strutto
-
90 g di acqua
-
olio extravergine di oliva q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porzioni
Sód
1369 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
3688.6 kJ /
881 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
102 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia di ceci saporita
3 godz.
Focaccia alle olive
2 godz.
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Pane australiano con burro dolce
45 min
Focaccine aneto e feta
1 godz. 25 min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Focaccia al formaggio
55 min
Panini da picnic ai tre gusti
1 godz. 30 min
Focaccia veloce in padella
40 min
Empanadas vegetariane
1 godz. 30 min
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min