![Bannock Bannock](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/808723d8-b34d-4b4d-af9e-e2afadfa7c78/Derivates/e798ec42-abf5-4e68-85d4-6146eafe99dc.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g di farina manitoba
- 5 g di bicarbonato di sodio
- ½ cucchiaino di sale
- 15 g di strutto
- 90 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- Wartości odżywcze
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 3688.6 kJ / 881 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 102 g
- Tłuszcz
- 43.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.9 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 1369 mg
Alternatywne przepisy
Biscotti ai semi di papavero e lamponi
45min
Cracker farciti
3h 20min
Brioche alle erbe con verdure grigliate e scamorza
5h 30min
Fatayer agli spinaci
2 Std. 20 Min
Ciappe
1 Std. 35 Min
Trancetti ai cereali, yogurt e lampone
9 Std. 10 Min
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5h 30min
Galette Bretonne
1 godz. 5 min
Veneziane
2 Std. 40 Min
Wurstel vestiti
40p
Brioche morbide molisane
7 Std.
Focaccia caprese
3 godz. 30 min