Urządzenia i Akcesoria
Chutney al mango e senape
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
3 vasetti
Składniki
-
20 g di semi di senape
-
1 peperoncino secco piccante (opcjonalnie)
-
1 spicchio di aglio
-
½ cucchiaino di zenzero in polvere
-
400 g di polpa di mango a cubetti (1 cm circa)
-
200 g di mele sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
-
200 g di zucchero di canna
-
250 g di aceto di vino bianco
-
50 g di uvetta sultanina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Sód
6.8 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1951.3 kJ /
466.4 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
111.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 godz. 50 min
Crema all'aglio
50 min
Chutney di mango
20 min
Marinatura al Marsala
20 min
Gelato di fagioli azuki
11 godz. 10 min
Confettura di peperoncini piccanti
35 min
Biscotti al burro, arachidi e zenzero
4 godz.
Confettura di ananas e pepe rosa
55 min
Lime curd
20 min
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Hummus di barbabietole
25 min
Maionese al curry
15 min