Urządzenia i Akcesoria
Chutney al mango e senape
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
3 vasetti
Składniki
-
20 g di semi di senape
-
1 peperoncino secco piccante (opcjonalnie)
-
1 spicchio di aglio
-
½ cucchiaino di zenzero in polvere
-
400 g di polpa di mango a cubetti (1 cm circa)
-
200 g di mele sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
-
200 g di zucchero di canna
-
250 g di aceto di vino bianco
-
50 g di uvetta sultanina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Sód
6.8 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1951.3 kJ /
466.4 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
111.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chutney di mango
20 Min
Babaganoush di zucca
45 Min
Maionese
10 Min
Aspic di pesche e mirtilli
7 Std.
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 Min
Merluzzo in salsa aioli
1 Std.
Gelato di fagioli azuki
11 Std. 10 Min
Pollo al Rum e cocco
2 Std. 30 Min
Ramen
14 Std. 30 Min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min
Marinatura al burro di arachidi, zenzero e arancia
15 Min
Maionese al curry
15 Min