Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet

Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet

4.5 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 portion

Składniki

Preparation Before Demo
  • carrots
    1 - 2
  • courgette
    1
  • mixed vegetables (e.g. potato, courgette, carrot, leek), cut in pieces
    450 g
  • chicken breast fillets, skinless cut in strips (5 cm x 2 cm)
    500 g
    500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
Milk Bread Loaves
  • dried instant yeast (8 g)
    2 tsp
    20 g fresh yeast, (8 g)
  • sugar to taste
    20 - 60 g
  • milk
    300 g
  • butter diced, plus extra for greasing
    50 g
  • bread flour
    550 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
Frozen Fruit Sorbet
  • granulated sugar to taste
    60 - 100 g
  • egg white (opcjonalnie) from medium or large egg
    1
  • frozen fruit
    500 g
    500 g fresh fruit
  • lemon juice (opcjonalnie)
    2 tsp
Baking
  • egg yolk beaten, from medium or large egg
Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
  • onions halved (1 small onion)
    80 - 100 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    20 g
  • water plus extra for soup
    400 g
  • fine sea salt or to taste
    1 tsp
  • butter (opcjonalnie)
    20 g
    1 Tbsp double cream
Sauce
  • crème fraîche
    50 g
    50 g double cream
  • mustard
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh parsley leaves only
    3 - 4 sprigs
  • egg yolk (opcjonalnie)
    1

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 699 kcal / 2918 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 66 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...