Urządzenia i Akcesoria
涼拌干絲
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
水1000 克
-
芹菜 只取莖,切段(約5公分)60 克
-
豆干絲 切段(約10公分)150 克
-
冰塊水1000 克
-
油5 克
-
薑 切絲15 克
-
紅蘿蔔 切絲60 克
-
醬油1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
香油2 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
656.8 mg
Białko
14.4 g
Kalorie
733.9 kJ /
175.6 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏日開胃菜
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan