日式水羊羹

日式水羊羹

3.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 35 min
1 完整食譜

Składniki

  • 寒天粉
    2 大匙
  • 1000 克
  • 紅豆沙 剝碎,分成小塊
    250 克
  • 冰糖粉 依個人喜好調整
    150 克
  • ⅛ 茶匙
  • 冰塊
    50 克
  • 日本太白粉
    1 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Białko 46.5 g
Kalorie 3079 kJ / 736 kcal
Tłuszcz 1.4 g
Błonnik 24.8 g
Węglowodany 138.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...