Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 克 水
- 110 克 米 ,洗淨、瀝乾
- 15 克 松子 ,需多備一些裝飾用
- 20 克 洋蔥 ,切塊
- ½ 大匙 油
- 80 克 綜合甜椒 ,切小丁
- 80 克 高麗菜 ,切小丁
- 2 大匙 香椿醬
- ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 醬油
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1499.5 kJ / 360 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 2.5 g