韭菜豬血湯
TM5 TM6

韭菜豬血湯

(Brak ocen)

Składniki

  • 1000 克 高湯 (大骨或雞肉皆可)
  • 60 克 榨菜 ,切條
  • 1 大匙 白胡椒粒 (原粒)
  • 10 克 薑 ,切絲
  • 250 克 豬血 ,切塊,以滾水川燙
  • 40 克 韭菜 ,切段
  • ½ 茶匙 鹽 ,依個人喜好添加

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
130.7 kJ / 31.3 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy