Urządzenia i Akcesoria
金花赤肉湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
香油2 ½ 茶匙
-
豬肉 切片(厚約0.3公分)200 克
-
嫩薑 切絲10 克
-
乾金針 先以清水泡軟,瀝乾40 克
-
杏鮑菇 切片70 克
-
水1200 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
蔥 切蔥花10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.8 g
Kalorie
661.2 kJ /
160.5 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
回家喝湯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan