Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 克 太白粉
- 200 克 蚵仔 ,洗淨,擦乾
- 2500 克 水
- 15 克 薑 ,切絲
- 70 克 酸菜 ,切粗絲
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 香油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 421.7 kJ / 101 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0.7 g