Urządzenia i Akcesoria
味噌松阪豬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 35 min
4 人份
Składniki
-
味噌50 克
-
醬油1 大匙
-
味醂1 大匙
-
清酒1 大匙
-
水620 克
-
松阪肉600 克
-
黑胡椒粉2 茶匙
-
檸檬汁10 克
-
高麗菜 切絲50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
30.2 g
Kalorie
1896 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
熱炒排行榜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan