茯苓薏仁糙米飯

茯苓薏仁糙米飯

4.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
4 人份

Składniki

  • 茯苓 略剝小塊
    20 克
  • 1250 克
  • 糙米 浸泡3小時,瀝乾備用
    200 克
  • 珍珠薏仁 浸泡3小時,瀝乾備用
    80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.4 g
Kalorie 1120.2 kJ / 268 kcal
Tłuszcz 2.8 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 52.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...