薑母鴨

薑母鴨

4.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 老薑 切片
    150 克
  • 黑麻油
    50 克
  • 米酒
    200 克
  • 600 克
  • 帶皮去骨鴨腿 切塊(約5公分),以熱水川燙去血水
    700 克
  • 醬油
    1 ½ 大匙
  • ⅛ 茶匙
  • ½ - 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 27.5 g
Kalorie 3027.5 kJ / 724.8 kcal
Tłuszcz 55.5 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 21.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...