薑母鴨
TM5 TM6

薑母鴨

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 150 克 老薑 ,切片
  • 50 克 黑麻油
  • 200 克 米酒
  • 600 克 水
  • 700 克 帶皮去骨鴨腿 ,切塊(約5公分),以熱水川燙去血水
  • 1 ½ 大匙 醬油
  • ⅛ 茶匙 糖
  • ½ - 1 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
3027.5 kJ / 724.8 kcal
Białko
27.5 g
Węglowodany
21.2 g
Tłuszcz
55.5 g
Błonnik
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy