滑菇炒絲瓜

滑菇炒絲瓜

1.8 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 15 克
  • 切絲
    10 克
  • 金滑菇 去根部,切段(約4公分)
    60 克
  • 絲瓜 去皮去籽,切條(寬約1.5公分)
    350 克
  • 1 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 米酒
    ½ 茶匙
  • 1 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 1.4 g
Kalorie 238.3 kJ / 57 kcal
Tłuszcz 3.9 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...