Urządzenia i Akcesoria
Lemongrass Chicken Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
red onions cut into pieces, plus extra to garnish4 oz
-
cilantro leaves and tender stems, plus extra to garnish4 oz
-
fresh ginger peeled and cut into pieces3 oz
-
fish sauce1 oz
-
sesame oil1 oz
-
soy sauce1 oz
-
water30 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless organic34 oz
-
fresh lemongrass bruised with back of knife and cut into pieces (1 in.)6 stalks
-
ears of corn cut into rounds (1 in.)1 - 3
-
green onions thinly sliced, to garnish
-
fresh red chilies thinly sliced, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
734 mg
Białko
40 g
Kalorie
1259 kJ /
301 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-Fried Vegetables
15 Min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30 Min
Stir Fried Whole Fish
20 Min
Shrimp Sauté
25 Min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 Min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Nasi Lemak
45 Min