Urządzenia i Akcesoria
Lemongrass Chicken Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
red onions cut into pieces, plus extra to garnish4 oz
-
cilantro leaves and tender stems, plus extra to garnish4 oz
-
fresh ginger peeled and cut into pieces3 oz
-
fish sauce1 oz
-
sesame oil1 oz
-
soy sauce1 oz
-
water30 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless organic34 oz
-
fresh lemongrass bruised with back of knife and cut into pieces (1 in.)6 stalks
-
ears of corn cut into rounds (1 in.)1 - 3
-
green onions thinly sliced, to garnish
-
fresh red chilies thinly sliced, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
734 mg
Białko
40 g
Kalorie
1259 kJ /
301 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Thai Iced Tea
10 min
Pumpkin in Piloncillo Syrup
1 godz. 25 min
Vegetarian Japchae
45 min
Chicken Pad Thai
45 min
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1 godz.
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Summer Bolognese Bowl
45 min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Egg Drop Soup
45 min
Eggplant Sauté
30 min