![Japanese Cheesecake (Anna) Japanese Cheesecake (Anna)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0f383a4d-d9d9-4326-bc17-289840812e82/Derivates/a162f84b-24c6-449e-a870-2d1ff13d9d12.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz unsalted butter, to grease
- 8 large eggs, room temperature
- boiling water, for bain-marie
- 12 oz cream cheese, room temperature, in pieces
- 4 oz unsalted butter, room temperature, in pieces
- 4 oz whole milk
- ¼ tsp salt
- 2 ¼ tsp lemon juice
- 4 oz cake flour
- 1 oz corn starch
- 8 oz sugar
- ½ tsp cream of tartar
- fresh berries, mixed, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 1439 kJ / 344 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 205 mg
Alternatywne przepisy
Guava Paste Cookies
45 Min
Hedgehog Chocolate Buns
2h 30min
Avocado Coconut Ice Cream
8sa 15 dk
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 Std. 10 Min
Grape Sparkler
25 Min
Cookie Ice Cream with Figs and Chocolate
10h 40min
Red, White and Blueberry Ice Cream Cake
48h
Waffles
25 Min
Lychee Sorbet with Vodka
8sa 15 dk
Mango Lassi
10 min
Matcha Mango and Pineapple Smoothie
15min
Mango Ice Cream
2 Std. 20 Min