
Urządzenia i Akcesoria
Patê de cavala com agrião
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
650 g
Składniki
-
salsa10 g
-
Agrião só as folhas, q.b. p/ guarnecer
-
tomilho-limão só as folhas1 c. sopa de
-
casca de limão só a parte amarela2 tiras de
-
queijo-creme200 g
-
sumo de limão (1 unid. aprox.)40 g
-
filetes de cavala em azeite escorrida300 g
-
Pão torrado q.b. p/ servir
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
193 kcal /
808 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Agosto 2017
23 Przepisy
Portugalia
Portugalia