Urządzenia i Akcesoria
Meat and Cheese Stuffed Cassava (Carimañolas de carne y de queso)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
8 pieces
Składniki
-
water500 g
-
cassava peeled, cubed (3 cm)700 g
-
Cheddar cheese cut in pieces100 g
-
fine sea salt2 tsp
-
oil plus extra for frying15 g
-
onions halved50 g
-
garlic cloves2
-
red pepper deseeded50 g
-
spring onions30 g
-
beef mince150 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tomato purée20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
8 g
Kalorie
985 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 godz.
Mixed Seafood Risotto
40 min
Seafood Pozole
1 godz. 15 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Salt Cod Fritters
45 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 godz.
Calamares a la Americana
50 min
Rolled Salmon Pancakes
45 min
Tuna and Olive Empanaditas
4 godz. 5 min
Smoked Salmon Pizza
2 godz. 30 min