Urządzenia i Akcesoria
Meat and Cheese Stuffed Cassava (Carimañolas de carne y de queso)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
8 pieces
Składniki
-
water500 g
-
cassava peeled, cubed (3 cm)700 g
-
Cheddar cheese cut in pieces100 g
-
fine sea salt2 tsp
-
oil plus extra for frying15 g
-
onions halved50 g
-
garlic cloves2
-
red pepper deseeded50 g
-
spring onions30 g
-
beef mince150 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tomato purée20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
8 g
Kalorie
985 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spirulina Smoothie
5 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Beef Noodle Pho
45 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 godz. 40 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Mini Laxpuddings
1 godz. 10 min
Garlic Potatoes with Caraway
1 godz.
Acidic Juice
5 min
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11 godz. 30 min