Urządzenia i Akcesoria
雙色抹茶紅豆饅頭
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 個
Składniki
-
水 (含揉麵和蒸煮用)910 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
中筋麵粉 多備一些撒粉用200 克
-
奶粉5 克
-
糖40 克
-
油1 茶匙
-
抹茶粉 (先與1茶匙水混勻)1 ½ 茶匙
-
紅豆 泡水4小時,瀝乾50 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
5.5 g
Kalorie
747.2 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan