紅藜加州捲

紅藜加州捲

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 35 克
  • 15 克
  • ¼ 茶匙
  • 1000 克
  • 120 克
  • 紅藜麥 預先煮熟(詳見要訣)
    40 克
  • 生草蝦仁 約4尾
    80 克
  • 壽司用海苔片
    2 片
  • 小黃瓜 切2長條,去籽
    ½ 條
  • 酪梨 切條
    ½ 顆
  • 美乃滋 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6 g
Kalorie 780 kJ / 186.5 kcal
Tłuszcz 3.5 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...