整顆蕃茄飯

整顆蕃茄飯

3.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 雞高湯
    1150 克
    1150 克 水
  • 短梗米
    200 克
  • 番茄 在表皮刮十字
    1 粒
  • 新鮮香菇 切丁
    3 朵
  • 綜合蔬菜 切丁,(如:紅蘿蔔、豌豆和玉米)
    70 克
  • 蠔油
    2 茶匙
  • 番茄醬
    2 茶匙
  • 香油
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6 g
Kalorie 1124 kJ / 268 kcal
Tłuszcz 1.9 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 56.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...