韓式皇家炒年糕

韓式皇家炒年糕

3.8 11 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 醬油
    75 克
  • 50 克
  • 香油
    15 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蒜頭 拍碎
    1 粒
  • 白芝麻 多備一點
    1 茶匙
  • 牛小排 切絲
    100 克
  • 乾香菇 泡軟,切絲
    5 朵
  • 沙拉油
    20 克
  • 洋蔥 切絲
    ½ 粒
  • 紅蘿蔔 切絲
    80 克
  • 小黃瓜 (opcjonalnie) 切絲
    50 克
  • 韓式條狀年糕
    500 克
  • 300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9.1 g
Kalorie 2172 kJ / 551 kcal
Tłuszcz 17.6 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 90.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...