Risotto al vino tinto

Risotto al vino tinto

4.2 90 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 raciones

Składniki

  • 60 g de cebolla roja en trozos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 350 g de arroz de grano redondo
  • 200 g de vino tinto
  • 800 g de caldo de carne hirviendo
  • 1 pellizco de sal
  • 20 g de mantequilla
  • 30 g de queso parmesano cortado en lascas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 267 kcal / 1116 kJ
Białko 5.73 g
Tłuszcz 7.04 g
Węglowodany 45.17 g
Błonnik 1.29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...