
Urządzenia i Akcesoria
Risotto al vino tinto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 raciones
Składniki
-
de cebolla roja en trozos60 g
-
de aceite de oliva30 g
-
de arroz de grano redondo350 g
-
de vino tinto200 g
-
de caldo de carne hirviendo800 g
-
de sal1 pellizco
-
de mantequilla20 g
-
de queso parmesano cortado en lascas30 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
267 kcal /
1116 kJ
Białko
5.73 g
Tłuszcz
7.04 g
Węglowodany
45.17 g
Błonnik
1.29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cocina italiana
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania