Risotto al vino tinto
TM6 TM5

Risotto al vino tinto

4.2 (86 ocen)

Składniki

  • 60 g de cebolla roja, en trozos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 350 g de arroz de grano redondo
  • 200 g de vino tinto
  • 800 g de caldo de carne hirviendo
  • 1 pellizco de sal
  • 20 g de mantequilla
  • 30 g de queso parmesano cortado en lascas

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1116 kJ / 267 kcal
Białko
5.73 g
Węglowodany
45.17 g
Tłuszcz
7.04 g
Błonnik
1.29 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy