Risotto al vino tinto

Risotto al vino tinto

4.2 89 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 raciones

Składniki

  • de cebolla roja en trozos
    60 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de arroz de grano redondo
    350 g
  • de vino tinto
    200 g
  • de caldo de carne hirviendo
    800 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de mantequilla
    20 g
  • de queso parmesano cortado en lascas
    30 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 267 kcal / 1116 kJ
Białko 5.73 g
Tłuszcz 7.04 g
Węglowodany 45.17 g
Błonnik 1.29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...