
Urządzenia i Akcesoria
Risotto al vino tinto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 raciones
Składniki
-
60 g de cebolla roja en trozos
-
30 g de aceite de oliva
-
350 g de arroz de grano redondo
-
200 g de vino tinto
-
800 g de caldo de carne hirviendo
-
1 pellizco de sal
-
20 g de mantequilla
-
30 g de queso parmesano cortado en lascas
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
267 kcal /
1116 kJ
Białko
5.73 g
Tłuszcz
7.04 g
Węglowodany
45.17 g
Błonnik
1.29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cocina italiana
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania