Urządzenia i Akcesoria
Chizze al Parmigiano reggiano
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni
Składniki
-
300 g di farina tipo 0
-
30 g di strutto
-
1 cucchiaino di aceto
-
1 cucchiaino colmo di sale
-
150 g di acqua minerale frizzante
-
100 g di Parmigiano Reggiano a scaglie o fettine
-
olio di semi di arachide q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
19.5 g
Kalorie
2084.5 kJ /
498.2 kcal
Tłuszcz
28.2 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
52.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Giro d'Italia
33 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Gnocco fritto
1 godz. 5 min
Bottoncini con wurstel
5 godz.
Crescia sfogliata urbinate
1 godz. 30 min
Panzerotti alla romana
55 min
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Piadina romagnola
15 min
Polpette di mortadella
20 min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 godz. 45 min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 godz. 40 min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 godz.
Bomboloni salati
3 godz. 20 min
Tigelle
3 godz. 50 min