Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di farina tipo 0
- 30 g di strutto
- 1 cucchiaino di aceto
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 150 g di acqua minerale frizzante
- 100 g di Parmigiano Reggiano a scaglie o fettine
- olio di semi di arachide q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2084.5 kJ / 498.2 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 52.2 g
- Tłuszcz
- 28.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crocchette di riso al forno
1h 35 min
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1h 10 min
Crostini dorati
4sa 30 dk
Pastaragia
25min
Mini tortini alla pizzaiola
55 Min
Palline di pane fritte
3h 15min
Ravioli fritti salati
1ωρ. 5 λεπτ.
Fiocchi di cacao
49 Std. 30 Min
Gnocco al forno con i ciccioli
4 Std. 50 Min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Tigelle
3 godz. 50 min
Gnocco fritto
1ωρ. 5 λεπτ.