Chizze al Parmigiano reggiano

Chizze al Parmigiano reggiano

4.7 6 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di farina tipo 0
  • 30 g di strutto
  • 1 cucchiaino di aceto
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 150 g di acqua minerale frizzante
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a scaglie o fettine
  • olio di semi di arachide q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 498.2 kcal / 2084.5 kJ
Białko 19.5 g
Tłuszcz 28.2 g
Węglowodany 52.2 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...