Urządzenia i Akcesoria
Crab Tortelloni, Red Mullet
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
6 portions
Składniki
Pasta
-
water75 g
-
saffron1 pinch
-
pasta flour type 00, plus extra for dusting250 g
-
egg yolks from medium eggs6
Filling
-
double cream50 g
-
breadcrumbs white100 g
-
fresh crab meat (250 g white, 50 g brown meat)300 g
-
lemon juice only, to taste1
-
egg wash, for sealing
-
pasta flour for dusting
Dressing
-
limes finely grated zest of one, juice of both2
-
palm sugar30 g
-
fish sauce20 g
-
water30 g
-
sesame oil10 g
-
rapeseed oil40 g
-
fresh coriander½ bunch
-
fresh mint leaves10
-
sesame seeds toasted1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh lemon grass white part only, finely sliced1 stick
-
shallots finely chopped2
Fish
-
fresh lemon grass white part only, finely chopped1 stick
-
water1000 g
-
lemon zest only1
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)5 g
-
fresh makrut lime leaves shredded6
-
red mullet fillets small, pin-boned and scaled6
-
olive oil for brushing30 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
mooli medium, cut in long julienne strips1
-
fresh coriander shoots, small, for garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
45 g
Kalorie
2674 kJ /
638 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three-milk Cake
2 godz.
Rainbow Fruit Tart
1 godz. 40 min
Blueberry Jam
Brak ocen
Mussels with Leek and Coconut Sauce
Brak ocen
Apple Tart (TM5)
1 godz.
Floating Islands
40 min
Mayonnaise
5 min
Green Goodness Soup
10 min
Pistachio Chocolate Truffles
6 godz. 15 min
Marmalade Margarita
5 min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 min
Pistachio Pesto
10 min