Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramos de agua
- 80 gramos de aceite de oliva
- 30 gramos de levadura prensada fresca
- 700 gramos de harina
- 1 cucharadita de sal
- 170 gramos de queso feta, troceado
- 50 gramos de cebolla
- 100 gramos de aceitunas verdes deshuesadas
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 320 kJ / 76 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1h 20min
Bruschetta de yogur y jitomate
40min
Pan en capas
2h 30min
Kasha Varnishkas
1 Std. 10 Min
Pastel de cardamomo y limón
1h 35min
Pan plano relleno de mozzarella
40min
Gallete caprese
40min
Calzone de verduras
40min
Botana de ricotta y espinaca
1h
Hogaza de centeno
16 godz. 50 min
Pizza de Nápoles
1h
Scones con mantequilla de frambuesa
25min