Urządzenia i Akcesoria
Celozrnný chléb
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porce
Składniki
-
330 - 350 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky medu
-
10 - 15 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
600 gramů celozrnné pšeničné mouky
-
30 gramů extra panenského olivového oleje plus extra na potření těsta
-
10 gramů soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porce
Sód
3972.6 mg
Białko
36.2 g
Kalorie
5407 kJ /
1292 kcal
Tłuszcz
41.3 g
Błonnik
30.3 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
207.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pečte s ROCKSTARS
14 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rychlý chléb
50 min
Rýnský tmavý chléb
1 godz. 30 min
Celozrnný horský chléb
1 godz. 30 min
Špaldovo-mrkvový chléb
1 godz. 40 min
Jogurtové bulky se sezamem
1 godz. 30 min
Špaldovo-pohankový chléb
1 godz. 30 min
Domácí chléb se zákysem
2 godz. 10 min
Rychlý chléb (Express pain complet)
1 godz. 5 min
Tradiční chléb se semínky
1 godz. 50 min
Žitný chléb
3 godz. 50 min
Podmáslový chléb
4 godz. 35 min
Křupavý jogurtový chléb
3 godz.