Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 330 - 350 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky medu
- 10 - 15 gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
- 600 gramů celozrnné pšeničné mouky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje, plus extra na potření těsta
- 10 gramů soli
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 5407 kJ / 1292 kcal
- Białko
- 36.2 g
- Węglowodany
- 207.1 g
- Tłuszcz
- 41.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 30.3 g
- Sód
- 3972.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuketová omeleta s našlehanými bílky
30 min
Křupavý jogurtový chléb
3 Std.
Loupání a vaření brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 min
Loupání mrkve (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5 min
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12h
Mrkvová pomazánka
7 min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1h 40min
Žitný chléb
3 Std. 50 Min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Rychlé burgrové bulky s kypřicím práškem do pečiva
30 min
Podmáslový chléb
4 Std. 35 Min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 Std. 10 Min