Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 gramos de agua
- 20 gramos de levadura prensada fresca
- 400 gramos de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- aceite de oliva, para freír
- azúcar glass, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 822 kJ / 196 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de tres leches con rompope
2u.
Glaseado de azúcar glass
10min
Pastel de chocolate con avellanas
2sa 40 dk
Pastel arcoiris
2u.
Pastel de tres leches
3h
Donas de chocolate
50min
Pastel de galletas
2h 25min
Brownies con chocolate blanco
40min
Brownies rápidos de tres chocolates
40min
Pastel de celebración con letras o numeros
2u.
Cake pops
2h 15min
Helado de mousse de chocolate
3h