Urządzenia i Akcesoria
Sfenj - donas Marroquís
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
10 pieza
Składniki
-
250 g de agua
-
1 cucharadita colmada de levadura seca instantánea, (8 g)20 g de levadura prensada fresca
-
400 g de harina de trigo
-
1 cdita de sal
-
aceite de oliva para freír
-
azúcar glass para espolvorear
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Białko
5 g
Kalorie
822 kJ /
196 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCINA MARROQUÍ URBANA
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Malteada de pay de banoffee
15 min
Pastel de invierno decorativo
3 godz. 25 min
Cheesecake japonés
6 godz. 15 min
Crepas
1 godz. 15 min
Pastel de moras y crema
2 godz. 15 min
Pastel tropical
2 godz. 40 min
Pastel de limón y merengue
2 godz. 10 min
Pastel de chocolate en taza
10 min
Crepas, receta básica
1 godz. 20 min
Glaseado de chocolate
10 min
Pastel triple chocolate en capas
2 godz. 30 min
Cupcakes de plátano
40 min