Urządzenia i Akcesoria
Fondue de chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
10 porciones
Składniki
-
30 g de chocolate semi amargo en trozos
-
50 g de chocolate blanco en trozos
-
250 g de chocolate oaxaqueño en trozos
-
450 g de leche
-
25 g de fécula de maíz
-
fruta para acompañar (plátano y fresa)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
3 g
Kalorie
848 kJ /
202 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dulcemente Fáciles
8 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
La Pavlova despeinada
4 godz.
Mousse de moras
5 godz.
Helado de vainilla
12 godz.
Sabayón
15 min
Arroz Boliviano
45 min
Paleta helada de pera y aguacate
4 godz.
Duraznos al anís
12 godz. 30 min
Banana foster
20 min
Limonada árabe
5 min
Coctel de té helado
Brak ocen
Natilla
2 godz. 30 min
Pavlovas con frutos rojos
2 godz.