Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de chocolate semi amargo, en trozos
- 50 g de chocolate blanco, en trozos
- 250 g de chocolate oaxaqueño, en trozos
- 450 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- fruta, para acompañar (plátano y fresa)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 848 kJ / 202 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Mousse de moras
5h
Baguettinas
4h 5min
Chocolate blanco rallado fino (polvo de chocolate, 250-300 g)
Brak ocen
Muffins de chocolate invertido
1h
Chocolate procesado (decoraciones fáciles)
20min
Brownies de frutos rojos
15 Min
Nido de chocolate con huevos de Pascua
Brak ocen
Chocolatines
4h 30min
Fondue de chocolate
10min
Mini Pavlovas con helado de frambuesa
Brak ocen
Croissants
6h