Urządzenia i Akcesoria
Nougat-Rehrücken
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz.
12 Stücke
Składniki
-
Nougat schnittfest, kalt200 g
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten200 g
-
Walnusshälften und etwas mehr zum Garnieren150 g
-
Zucker180 g
-
Salz1 Prise
-
Eier4
-
Mehl120 g
-
Backpulver½ TL
-
Sahne60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
7 g
Kalorie
1890 kJ /
452 kcal
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mascarpone-Apfel-Torte
6 godz.
Eierlikörkuchen mit Nuss-Nougat-Swirl
2 godz. 30 min
Schoko-Kirsch-Kuchen mit Amarettini-Streusel
1 godz. 30 min
Eierlikörkuchen
1 godz. 10 min
Möhren-Marzipan-Kuchen
1 godz. 20 min
Rotweingugelhupf
1 godz. 40 min
Nusskuchen
1 godz.
Himmlischer Schokogugelhupf
1 godz. 30 min
Erdnuss-Karamell-Kuchen
5 godz.
Mohngugelhupf mit Zitronenguss
1 godz. 40 min
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1 godz. 10 min
Marmorierter Eierlikörkuchen
1 godz. 15 min