Focaccia alla farina di farro

Focaccia alla farina di farro

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • di porro a pezzi (2 cm)
    60 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    70 g
  • di sale + q.b.
    2 cucchiaini
  • di acqua
    300 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di lievito fresco
    25 g
    2 ½ cucchiaini di lievito secco
  • di farina manitoba
    250 g
    250 g di farina per pizza
  • di farina di farro
    250 g
Farcitura e terminare la preparazione
  • di salame a fette (3 mm)
    150 g
  • fichi, secchi in quarti
    6

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 463 kcal / 1937 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 60 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...