
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia alla farina di farro
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
Impasto
-
60 g di porro a pezzi (2 cm)
-
70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
2 cucchiaini di sale + q.b.
-
300 g di acqua
-
1 cucchiaino di zucchero
-
25 g di lievito fresco
-
250 g di farina manitoba
-
250 g di farina di farro
Farcitura e terminare la preparazione
-
150 g di salame a fette (3 mm)
-
6 fichi, secchi in quarti
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
463 kcal /
1937 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
60 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria