Panpepato lucernese

Panpepato lucernese

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 pezzi

Składniki

  • 1 cucchiaio di burro
  • 250 g di panna intera, fredda
  • 150 g di latte
  • 160 g di concentrato di pere
  • 150 g di zucchero di canna
  • 1 cucchiaio di miscela di spezie per panpepato
  • 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
  • 400 g di farina bigia

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 447 kcal / 1865 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...