Urządzenia i Akcesoria
Mousse de chocolate y aguacate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 raciones
Składniki
-
100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
-
10 g de aceite de girasol
-
240 - 250 g de aguacate maduro (1-2 aguacates) en trozos
-
100 g de nata de soja
-
1 cucharadita de extracto natural de vainilla
-
2 pellizcos de sal
-
20 - 40 g de jarabe de agave
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
66.8 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
893 kJ /
213 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vida sana
88 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Pastel vegano de chocolate y café
6 godz. 15 min
Ganache de maracuyá
4 godz. 40 min
Chupito de frutos rojos
15 min
Parfait de yogur, quinoa y manzana con crumble
1 godz. 30 min
Pollo con leche de almendras
45 min
Rawnie (brownie crudivegano)
2 godz. 10 min
Smoothie bowl de kiwi y espirulina
5 min
Pudins de dátiles y toffee
1 godz.
Tiramisù crudivegano
4 godz. 30 min
Tortitas integrales con manzanas a la vainilla y canela
1 godz.
Chocolate chai
20 min
Tarta de zanahoria vegana
4 godz.