Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 10 g de aceite de girasol
- 240 - 250 g de aguacate maduro (1-2 aguacates) en trozos
- 100 g de nata de soja
- 1 cucharadita de extracto natural de vainilla
- 2 pellizcos de sal
- 20 - 40 g de jarabe de agave
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 836.3 kJ / 200.1 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 16.2 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pudin de chía con chocolate
20 min
Mantequilla de frutos secos y semillas
10min
Bolitas de cacahuete, cacao y amaranto
1h 15min
Bebida de quinoa
15 Min
Natillas de bebida de arroz
20 min
Sopa de cilantro, bacalao y huevos
30 min
Barritas de chocolate con naranja y frutos secos
2 godz. 10 min
Parfait de yogur, quinoa y manzana con crumble
1 godz. 30 min
Porridge de quinoa al chocolate
20 min
Rawnie (brownie crudivegano)
2 godz. 10 min
Crêpes de trigo sarraceno con chía y leche de almendras (Galette bretonne)
30 min
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
5min