Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 10 g de aceite de girasol
- 240 - 250 g de aguacate maduro (1-2 aguacates) en trozos
- 100 g de nata de soja
- 1 cucharadita de extracto natural de vainilla
- 2 pellizcos de sal
- 20 - 40 g de jarabe de agave
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 836.3 kJ / 200.1 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 16.2 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rawnie (brownie crudivegano)
2j 10 menit
Flan de chocolate y leche condensada
1h 25min
Natillas de coco y chocolate sin lactosa (Espesar)
15min
Flan de almendra con salsa de caramelo
2h 45 min
Mousse vegana de chocolate
2h 15min
Mini cheesecakes de queso fresco con fresas
2h 45 min
Pastel de queso vegano con caramelo salado
7h 45 min
Postre de plátano a capas
15min
Mousse de chocolate blanco y fresa para dos
2h 20 min
Flan de queso con mousse de arándanos
1h
Flan 3 chocolates
1u. 45min
Crema catalana de chocolate
40min